RSS

Amintiri .

24 Aug

” Prietenia se caştigă greu …. dar se pierde într-o  secundă. „

Am descoperit astazi cu deosebită plăcere nişte fotografii … mai vechi.

E uimitor totuşi câtă emoţie îţi pot transmite câteva fotografii , amintiri … de parcă totul s-ar fi întâmplat ieri , (e tare ciudată senzaţia asta din stomac).
Tocmai de aceea vreau să precizez că, prietenii, nu întotdeauna aceeaşi, e important să fie lângă tine , dar si mai important e ca ei să nu se supere pe ceilalţi prieteni, atunci când unii sunt şi alţii nu…

Poate că nu eu , sau tu , sau el nu mai vrea să fi prieteni … poate că destinul vrea asta ! Poate ca asa ne este soarta … Cu unii trebuie să fim prieteni până la sfârşit … cu alţii nu, asta numai Dumnezeu poate ştii .

Oricum , îmi iubesc prietenii , chiar dacă am foarte puţini , chiar dacă pot fii număraţi pe degetele unei singure mâini , cu toate acestea îi iubesc , şi le multumesc pentru tot , au fost alături de mine în multe momente dificile dar si in momentele mele de nebunie si de fericire maximă !

Trebuie să precizez că am 2 prieteni adevăraţi , chiar dacă unul dintre acestia este chiar iubitul meu , mă bucur extraordinar de mult de prietenia lui şi de sprijinul pe care mi-l acordă în toate momentele dificile . ( ÎL IUBESC :X ! )

Nu mă aşteptăm să conştientizez în aceste zile toate lucrurile despre care acum scriu…. dar asta-i viaţa … aştia-s prietenii, pe care îi mai am şi pe care nu-i mai am , dar i-am considerat PRIETENI !

Adevarata este zicala „Doamne fereste-ma de prieteni, ca de dusmani ma feresc singura!”… Nu sunt egoista, dar de azi nu mai plang pentru nimeni … 😉

Anunțuri
 
4 comentarii

Scris de pe 24 August 2009 în • Dor., • Sweet Memories.

 

Etichete: ,

4 răspunsuri la „Amintiri .

 1. ana

  25 August 2009 at 17:42

  prietenia ii cel mai sfant lucru. ar trebui sa apreciem ca inca mai sunt oameni pe pamantu asta in care poti avea incredere. ce ii drept is putini dar is.
  dar al doilea prieten cine ii???

   
 2. cristina

  25 August 2009 at 17:49

  „Surioara mea” mai mare , Ana 🙂 .
  Am scris mai jos de ea… 🙂

   
 3. alln

  26 August 2009 at 02:37

  era… Doamne fereste`ma de preteni ca de dusmani ma feresc eu !! si o canta Don baxter intr`o melodie faina…. 😀 salutal pe arnold de la mine :))) :*

   
 4. Catalin

  27 August 2009 at 16:16

  Sa stii , Doamne fereste-ne de prieteni!

   

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: