RSS

Leapşa (4)

21 Feb

Încă o leapşa … la cererea „publicului” (Antonia) :)) … şi ca să scriu şi eu ca la „carte” , voi încerca să scriu „româneşte” :D.

Deci .. după cum spuneam , leapşa : trebui să scriu 10 lucruri ciudate despre mine. Sper să am ce scrie .. deşi ştiu că sunt o ciudată 😀 !

 

1. Primul lucru care nu pot să-l pun decât primul este acela că sunt orgolioasă … dar ce spun eu orgolioasă , sunt exagerat de orgolioasă ; cea mai orgolioasă persoană pe care o cunosc sunt EU ! 😀

2. Chiar dacă de multe ori se întamplă să nu am dreptate trebuie prin orice fel şi chip ca dreptatea să fie de partea mea. Nu ma interesează cu cine mă cert atâta timp cât nu mi se dă dreptate .

3. Sunt foarte punctuală. Nu îmi place să întâzii niciodată. Prefer să ajung cu 10-15 minute înainte decât să mă las aşteptată. (De exemplu : dacă ştiu că autobuzul pleacă la 15.00 eu trebuie să fiu în autogară cel puţin cu 15 minute înainte, deşi autobuzul nu aşteaptă niciodată pe nimeni :))) 😀 ).

4. Urăsc iarna şi tot ce ţine de acest anotimp. Urăsc zăpada!! Nici măcar nu scot capul pe fereastra să vad cum mai este pe afara … ce să mai zic de ieşit în oraş sau alte lucruri…

5. Nu îmi place să vorbesc la telefon, prefer să trimit mesaje decât să vorbesc la telefon minute în şir .

6. Îmi plac florile , trandafirii albi şi roşii dar nu îmi place să dau banii pe ele când cu acei bani pot sa cumpar alte lucruri care nu se usucă în câteva zile. Îmi place sa vad florile,să le miros … doar atunci când nu sunt eu cea care le pimeşte , pentru că dacă eu sunt cea care le primeşte încep să mă gândesc : ” Oare cât o mai fi dat şi pe astea? Putea să-mi cumpre şi altceva care să-l am şi peste ani de zile… „. Multe alte fete s-ar da în vânt pentru o floare sau mai multe … ceea ce pe mine mă cam lasă rece .

7. Nu pot să ies din casă fară ca tricoul , bluza , pantalonii sau tot ceea ce port la momentul respectiv să nu fie calcate. Urăsc să iau un tricou necalcat pe mine , mai ales vara . Nu pot purta o haină două zile la rând … chiar dacă am avut-o pe mine doar până la magazinul de la colţ , nu o mai pot lua pe mine decât după ce o spăl.

8.  Îmi place să fac curaţenie doar când sunt singură acasă,defapt … doar atunci când nu-i nimeni prin preajmă care să mă bată la cap. Prefer să fac eu după cum ştiu. Nu pot sta liniştită dacă nu văd toate lucrurile puse la locul lor.

9. Ador ciocolata şi jeleurile. Mănânc cel puţin o tabletă de ciocolată pe zi .. pe care o „asortez” foarte bine cu multe,multe jeleuri :)) si un compot de ananas ..

10. Chiar nu mai ştiu … deja-i prea mult … 😀 . Am multe de scris pe care nu le prea pot scrie şi multe altele care la ora asta chiar nu-mi vin în minte 😀

Deci … Ato` eu nu sunt chiar aşa de „ciudată” ca tine  :)) …. hai că m-am distrat câta azi :D. Te iubesc maxim :X :*

Anunțuri
 
Scrie un comentariu

Scris de pe 21 Februarie 2010 în • Leapşa.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: