RSS

Primele fragmente din Piraiţii din Caraibe 4 !!!

09 Dec

Emisiunea TV Entertainment Tonight a făcut o vizită pe platourile Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides, dezvăluind câteva fragmente din film înainte de ieşirea trailerului oficial, programată pentru mijlocul lui decembrie.


Reportajul totuşi nu dezvăluie prea multe (prezentatorii se cam repetă), însă cee ce se vede e destul de incitant. Pentru început, avem prima imagine decentă cu Penélope Cruz în rolul Angelicăi, şi putem să-l vedem şi pe Ian McShane în rolul lui Blackbeard.

O scenă cu salturi peste trăsuri pare să ducă cu gândul la umorul de modă veche al primul film. Iar Johnny Depp pare să arate grozav în rolul lui Jack Sparrow.

Într-un alt reportaj, Hitfix susţine că filmele numărul 5 şi 6 se vor produce unul după altul. În aparenţă, studiourile Disney sunt încântate de rezultatele regizorului Rob Marshall, sugerând actorilor şi echipelor de platou să se pregătească de încă doua sequeluri. Şi mai reuşite, să sperăm, decât filmele 2 şi 3.

Povestea

Jack Sparrow se va întâlni în On Stranger Tides cu una dintre femeile din trecutul său, Penélope Cruz – fiica piratului Barbă Neagră (Ian McShane), „biciul a şapte mări”. Scena din filmuleţul de mai sus în care Jack Sparrow îi şopteşte languros ceva lui Penelope, bănuim că e turnată chiar la bordul înfricoşătoarei corăbii a lui Barbă Neagră, Queens Anne’s Revenge. Cert este că Jack se trezeşte în faţa unei neaşteptate aventuri în căutarea Fântânii Tinereţii, în care nu ştie de ce să se teamă mai mult: de Barbă Neagră sau de femeia din trecutul său. Pe lângă aceste provocări Sparrow va mai avea de înfruntat zombi, gândaci şi sirene.

Sursa : Cinemagia.ro

P.S – I’m lovin’ IT !

Anunțuri
 
Un comentariu

Scris de pe 9 Decembrie 2010 în • Film / Documentar

 

Etichete: , , , , ,

Un răspuns la „Primele fragmente din Piraiţii din Caraibe 4 !!!

  1. Alex

    12 Decembrie 2010 at 20:56

    In 25 decembrie ii Piratii din Caraibe..nush care :>..pe prima cred 😕 😀

     

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: