RSS

iPhone – un succes de cofetarie

05 Ian

iPhone - un succes de cofetarie

O mica patiserie din Japonia a devenit cunoscuta in toata tara, gratie unei inventii care s-a bucurat de mare succes: prajiturica in forma de iPhone.

Un fursec cu ciocolata, decorat manual cu „iconite” colorate si comestibile, care imita infatisarea celebrului gadget produs de Apple – aceasta e noutatea lansata in 2008 de Kumiko Kudo, proprietara patiseriei.

Initial realizata la comanda, ca un cadou personalizat pe care o clienta dorea sa il ofere sotului ei, de ziua lui, prajitura iPhone a ajuns, acum, sa fie ceruta de sute de clienti.

Succesul s-a datorat popularizarii ei, pe Twitter, de catre doua cunoscute personalitati japoneze, Kazuyo Katsuma (femeie de afaceri si scriitoare specializata in probleme economice) si cantareata pop Komi Hirose.

Pentru moment, iPhone-ul cu ciocolata este disponibil doar in Japonia si, cu toate ca nu e ieftin (2.730 yen, echivalentul a cca. 33 USD), listele de comenzi sunt atat de lungi, incat doritorii pot astepta pana la 2 luni pentru a-si primi gadgetul dulce.

Sursa: Discovery News

Anunțuri
 

Etichete: , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: