RSS

• De ce tu ?


Astazi, mai mult ca altadata, vreau sa-ti spun ca despartirea noastra nu poate fi decat o gluma, proasta daca vrei, noi nu putem fi decat impreuna, intregul odata format neputand fi stricat de nimeni si de nimic.

Ne intelegem din priviri, ne ghicim uneori gandurile, ne sprijinim reciproc si acum viata nu poate fi altfel.

Ma intrebai odata: de ce tu  ?

M-am intrebat nu o data : de ce tu  ?

De ce tu? Pentru ca in lumea mea de cuvinte 75% gandite si 25% vorbite esti acel punct de reper pe care nimic nu-l poate clinti. Pentru ca nimeni pana la tine nu a incercat sa cuantifice in grame, centimetri, secunde tot ceea ce spun. Si pentru ca asta ma face sa ma gandesc o data in plus atunci cand deschid gura.

De ce tu ? Pentru ca nu uiti, si daca vreodata as uita vreuna din intamplarile zilelor mele as putea sa te rasfoiesc si sa aflu ceea ce memoria refuza sa-mi redea.

De ce tu ? Pentru ca esti mai buna decat mine si as vrea ca printr-o contaminare sufleteasca sa fiu macar pe jumatate ca tine. Langa tine vad cat sunt de egoista uneori, dar si rautacioasa alteori.

De ce tu ? Pentru ca esti langa mine cum nimeni nu a fost vreodata, gandul tau despre mine cand nu suntem impreuna e aproape palpabil, o zi in care nu am stim una de alta ar fi semn ca s-a intamplat ceva grav.

De ce tu ? Pentru ca in cuvinte dramuite si cu felul tau de-a fi , practic, ma faci sa ma simt importanta si dorita. Pentru ca stii sa daruiesti fara sa pretinzi nimic in schimb. Pentru ca pe scara valorilor mele: increderea, respectul, prietenia … esti o prezenta puternica prin felul tau de a te purta, de a vorbi, de a asculta.

Cu fiecare zi care trece, in loc sa descopar defecte care sa spulbere VISUL, descopar lucruri care ma fac sa te pretuiesc si sa te iubesc mai mult decat IERI si mai putin decat MAINE.

 

2 răspunsuri la „• De ce tu ?

 1. addicted

  11 aprilie 2010 at 20:52

  Norocoaselor! 🙂

   
 2. olariu cristina

  11 aprilie 2010 at 20:56

  De ce suntem norocoase ? 🙂

   

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: